Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is op gebied van datatransport de beste verbinding die u kunt wensen. Glasvezel verbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve de stabiliteit en snelheid biedt glasvezel u nog meer voordelen.

ADSL Zakelijk in combinatie met VoIP

Naast Glasvezelverbindingen op bedrijventerreinen kan Inphony ook probleemloos leveren over het netwerk van Reggefiber, het zogeheten FttH netwerk. Inphony biedt als één van de weinige aanbieders op dit netwerk altijd een vast ip adres waardoor het ook zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. Zit uw bedrijf op locatie binnen het Reggefiber bereik? Neem dan snel contact op! De prijzen voor FTTH zijn zeer scherp.

Meer toepassingen tegelijkertijd over Glasvezel

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van Internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote aplicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen via één Glasvezel verbinding? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen.

Glasvezel: Betrouwbaar en veilig

Dankzij de architectuur van de glasvezel netwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN-connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk de beschikbaarheid op uw locatie!